Ons Team

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeanine van der Veen | Tandarts
Afgestudeerd in 1993 aan de ACTA (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam) daarna vier jaar werkzaam geweest in een groepspraktijk in Rotterdam Hillegersberg. In 1997 is de praktijk van tandarts G. Hekker en van tandarts H. van Gorcum overgenomen en gevestigd op de Prinses Mariannnelaan. Jeanine heeft grote affiniteit voor het werken met kinderen, de cosmetische tandheelkunde en uitgebreid kroon- en brugwerk. "Maar eigenlijk vind ik elke discipline in de tandheelkunde nog steeds erg leuk!" Jeanine werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Han Hengefeld | Tandarts
In 2009 aan de ACTA afgestudeerd en sinds januari 2014 als tandarts algemeen practicus werkzaam aan de Prinses Mariannelaan. Han volgde in de laatste fase van zijn studie als keuzevak restauratieve tandheelkunde en dit is dan ook zijn vakgebied. "Niets is immers dankbaarder dan iemand blij te kunnen maken. Ik ontmoet u graag in de praktijk!" Han werkt op de dinsdag, woensdag en donderdag.
Nick Elsink | Tandarts
Afgestudeerd in 2015 aan de ACTA en sinds april 2015 als tandarts werkzaam bij PM242. Als algemeen practicus probeer ik mijzelf te verdiepen en te innoveren in alle disciplines die het vak te bieden heeft. In het laatste jaar van mijn opleiding was mijn keuzevak ďEndodontologieĒ (wortelkanaalbehandelingen) en heb hierin veel kennis opgedaan. Het leukste van mijn vak is, dat mensen weglopen met een glimlach daarnaast staat een goede verstandhouding hoog bij mij in het vaandel. Ik zou u graag willen verwelkomen in onze praktijk.
Valerie Vanmaele | Tandarts
Opleiding tandheelkunde aan de KUL te Leuven. Afgestudeerd in 1999. Na mijn afstuderen ben ik in Nederland komen wonen en ben ik in 2001 mijn eigen praktijk Dent2Dent gestart in Ridderkerk. In 2011 heb ik samen met een collega een tweede praktijk geopend in H. I. Ambacht. In beide praktijken heb ik met veel passie en plezier gewerkt tot januari 2017 waarna ik de praktijken heb verkocht. Nascholing heb ik met name gevolgd in management, esthetische en cosmetische tandheelkunde en botoxdentistry. Sinds januari 2018 ben ik werkzaam als tandarts medewerker bij PM242. Mijn hart en voorliefde in de tandheelkunde gaan hoofdzakelijk uit naar het mooier maken van iemands glimlach! Wat dit bij patiënten teweeg brengt geeft me zoveel voldoening dat ik de uitdaging keer op keer graag aanga!
Nardjis Mohammad | MondhygiŽnist
Volgde de opleiding Mondzorgkunde te Utrecht en is sinds februari 2018 werkzaam bij PM242. Ik vind het belangrijk dat ik in de uitvoering van mijn werk patienten een comfortabel en veilig gevoel kan geven en dat ik daarbij ook hun eventuele klachten/problemen weg kan nemen. Op deze manier bouw ik samen met de patiŽnt een vertrouwde relatie op. Ook angstige patienten kan ik geruststellen en goed behandelen. Ik neem in mijn behandelingen de tijd en geef een goede uitleg over wat er gaat gebeuren. Kortom ik bied zorg op maat waarbij u centraal staat! Naast het Nederlands spreek ik ook Arabisch, Engels en Farsi. Nardjis werkt alleen op woensdagen en de donderdagen.
Francis | Balieassistente
Werkzaam aan de stoel sinds 1999, nu voornamelijk aan de balie. Zij is degene die u telefonisch te woord staat of u helpt aan de balie. Altijd bereid tot het oplossen van problemen. Francis werkt op alle werkdagen tot 13.00.
Jolanda | Preventie-assistente
Reeds werkzaam als tandartsassistente in de Tandartspraktijk van Gorcum. Jolanda is een oude rot in het vak, ze werkt als tandartsassistente sinds 1987 en vierde in 2012 haar 25 jarig jubileum! Jolanda heeft in 2000 haar diploma voor assistente met aantekening 'preventie' behaald. Jolanda werkt op de maandag, donderdag en vrijdag.
Deborah | Stoelassistente
Deborah is in 2015 bij ons gekomen en is sinds 2000 tandartsassistente. Ze werkt erg graag met kinderen, vooral de onverwachte en spontane acties van kinderen houdt het werk voor haar zeer afwisselend. Ze werkt op de maandag, woensdag, donderdagochtend en vrijdag.
Yvonne | Preventie-assistente
Werkzaam aan de stoel sinds 2004 en in 2006 gepromoveerd tot tandartsassistente met aantekening 'preventie' na het behalen van haar diploma. Yvonne werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
Lisa | Stoelassistente
Lisa werkt sinds 2014 in de praktijk aan de Prinses Mariannelaan. Ze is in 2009 begonnen als tandartsassistente en heeft in 2012 een overstap gemaakt naar de opleiding voor politieagente. Gelukkig voor ons is ze weer teruggekeerd naar de tandartspraktijk. Lisa heeft in maart 2018 haar diploma preventie assistente behaald. Ze werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag.